Søgemaskineannoncering

 

PAY PER CLICK – PPC

 

Har I brug for trafik og kunder nu og her?

Måske den hurtigste og nemmeste måde at få besøgende til websitet

 

Google AdWords / Bing Ads Annoncering via søgemaskiner er en af de hurtigste og mest effektive måder at annoncere på. Du kan komme i gang om et øjeblik og se resultaterne umiddelbart efter.

 

Den betalte annoncering på søgemaskiner falder ind under PPC eller Pay-Per-Click-kategorien og er for eksempel Googles største onlineannonceringsplatform. De betalte annoncer vises lige over eller under de organiske søgeresultater.

 

Hver gang en bruger klikker på dine annoncer, betaler du for klikket, også kaldet CPC eller cost-per-click, hvorefter brugeren omdirigeres til din destinationsside.

 

Mere synlighed og højere ROI

Med den rigtige optimering af dine kampagner finder du hurtigt ud af, at betalte annoncer er en billig kundetilgang, hvor du får mere ud af dit annoncebudget.

 

De fleste mennesker er klar over, at digital markedsføring prioriteres af flere og flere virksomheder for hver dag, og den ekspertise der er inden for dette område vil derfor kun være mere eftertragtet. Et felt, der udvikler sig så hurtigt, især når det kommer til reklame på Google, har gjort at flere og flere kigger på Google AdWords som kundegenerator.Mange virksomheder oplever at online annoncering, tegner sig for langt størstedelen af deres salg hvert år.

 

Bare fordi der er så mange virksomheder, der ikke kan ignoreres af søgemaskiner, får Google automatisk flere kunder. Deres monopollignende status, især her i Danmark, gør dem til et uundværligt marketingværktøj for de fleste virksomheder, hvilket understøtter vigtigheden af at være på Google, organisk eller betalt.

 

. 64,6% af folk klikker på Google AdWords, når de leder efter en tjeneste eller et produkt online.

 

. 50% af folk, der ankommer til en potentiel leverandørs website via betalte annoncer, er mere tilbøjelige til at købe end dem, der kom fra et organisk link.

Opnå succes med den rigtige kampagne

 

Altid med fokus på konverteringer

Hurtig respons og flere kunder

 

Mens Søgemaskineoptimering – SEO er en god tilgang til langsigtet vækst, oplever I måke behovet for øjeblikkelig vækst, eller tilgang af besøgende. SearchGuru Danmark tilbyder Pay Per Click kampagnestyring og sikrer, at de penge, I bruger, bliver brugt mest mulig optimalt.

 

Kunder, der bruger vores PPC-styringstjenester, får følgende:

. Effektiv søgeordsmålretning. Vi søger at finde de nøgleord, der kan hjælpe jeres annoncer trives uden at skulle bruge for meget af dit budget. Ved at se på konkurrence og Andre

faktorer

 

. Vi sørger for at I når jeres fulde potentiale.

 

. Effektiv annonceoprettelse - Vi arbejder sammen med jer for at producere de mest effektive og iøjnefaldende annoncer.

 

. PPC Mini-kampagner - Lad os målrette mod jeres område, by eller endog lokalt med annoncer, eller opret en lille kampagne designet til at skubbe et bestemt produkt eller en tjeneste.

 

. Landing Page udvalg. Når vi opretter en PPC-annonce, er det meget vigtigt at vælge den mest optimale side at sende den besøgende til. Vi hjælper med at sikre, at når nogen klikker

på jeres annonce, sendes de til den mest relevante og sælgende side.

 

. Remarketing-kampagne - Opret forbindelse til tidligere besøgende på webstedet, der har vist interesse for jeres produkt eller jeres tjenester. Brug af en remarketingkampagne kan

medvirke til at øge afkastet på jeres annoncekroner med stigende salg eller kundeemner.